Greii de Romania! – 26 octombrie 2009

Multiplul campion mondial „Iron” Ion Oncescu a revenit pe micul ecran si a raspuns la provocarea lui „Uriasu” Danut Borbil. Tot in cadrul acestui show s-a reeditat una dintre cele mai controversate confruntari de la Campionatul National 2009: „Expertu” Florin Rizea vs „Judecatoru” Filip Tirsu, in cadrul categoriei 65 kg.

Showul a inceput cu primul meci din Vendetta „Iron” Ion Oncescu si „Uriasu” Danut Borbil. Start si Uriasu porneste ca din pusca, punandu-l pe Iron.

Urmeaza primele doua confruntari dintre „Expertu” Florin Rizea vs „Judecatoru” Filip. Ambele se termina in strap cu victorie pentru Florin, confruntarile durand peste 20 secunde.

In platou apar, pe rand, luptatorii K1 Mighty Mo si Justice Smith care accepta sa-si incerce fortele cu Iron Oncescu. Ambii renunta repede si recunosc valoarea campionului nostru mondial.

Vendetta continua cu meciul a doilea dintre „Iron” Ion Oncescu si „Uriasu” Danut Borbil. Iron il surprinde pe Borbil cu un strat fulger. Egalitate 1-1. In urmatorul meci, Uriasul face doua greseli de cot, Iron preia conducerea: 2-1.

Expertul castiga urmatoarele 2 confruntari in fata Judecatorului si isi asigura castigarea Vendettei din primele 4 infruntari: 4-0.

In meciul 4 dintre Iron si Uriasu, dupa greseli de ambele parti, se ajunge in strap. Iron pleaca primul si il pune pe Uriasul in cateva secunde: 3-1.

In ultimele confruntari la categoria usoara, „Expertu” Florin Rizea se relaxeza si pierde meciul 5 dar revine din nou in meciul 6 pe care il castiga dupa ce a controlat tot timpul meciul. Scor final: 5-1.

In penultimul meci al greilor, Uriasu primeste doua greseli: un slipout si o greseala de cot. Scorul devine 4-1. Ultima confruntare a fost foarte disputata, cu multe reluari ale meciului. A existat o decizie contestata a arbitrului secund care a intrerupt meciul. Ambii au greseli de cot. Start, Borbil porneste primul, intra intr-un push cu incheietura usor pierduta, Iron rezista apoi contraataca. Nu e atent si cotul ii cade de pe cotiera. Meci castigat de Uriasul. Scor final: 4-2.

La intalnirea cu fanii care a avut loc dupa meci, la Restaurant Casa Select, au continuat duelurile dintre cei de la Vendetta…

Video [1] [2] [3]

By Bolbo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts