Dublu Impact – 5 octombrie 2009

Dubla Vendetta dintre Radu Valahu vs Paco Olimpiu Fat si Vasile Chinezu vs Daniel The Plumber a dorit sa stabileasca ierarhia campionilor. Nu a fost sa fie, cele doua Vendette terminandu-se nedecis, cu scorul de 3-3.

Suparat si motivat de infrangerea din Bulgaria, Olimpiu Fat s-a infipt in adversarul sau inca din primul duel si-a facut 1-0 in vendetta cu Radu Valahu. Runda a II-a: Radu Valahu spune ca in skandenberg nu conteaza diferenta de greutate, insa, cele 20 de kilograme in plus ale lui Radu l-au sprijinit pe colos in victoria sa: 1-1! Dupa 4 runde, Valahu si Fat nu au reusit sa se desprinda spre victorie. Paco a facut greu 2-1 dupa cea mai lunga lupta a serii, dar Valahu a revenit imediat si a egalat la 2. Desi a fost condus de 3 ori Valahu a revenit de fiecare data si a incheiat si el 3-3 meciul cu Olimpiu Paco Fat.
Video Radu Valahu vs Paco Olimpiu Fat [runda 1] [runda 2]
[runda 3]
[runda 6]

Vasile Chinezu a pierdut prima runda cu Daniel The Plumber dupa ce a facut doua greseli de cot. The Plumber s-a bucurat degeaba dupa victorie, a fost egalat rapid la 1 de omul cu care anul trecut a impartit aurul la campionatele nationale. Prin greselile de cot ale lui Chinezu, Daniel a trecut la conducere 3-2 dar a pierdut categoric de fiecare data la bratul drept.

Cel mai suparat la sfarsitul serii a fost Chinezu. Condus cu 3-2 de Daniel The Plumber, Chinezu a sarit la arbitrii care n-au dat greseala in pozitie pierzatoare. Meciul s-a reluat dupa mai multe polemici, dar tot Chinezu a castigat, egaland la 3.

Video Vasile Chinezu vs Daniel The Plumber [runda 1 si 2]
[runda 5]
[runda 6]

By Bolbo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts