Campionatele Nationale de skandenberg 2020

Asociatia Romana de Skandenberg „Brat de Fier” impreuna cu Asociatia Club Sportiv „Armbender” Viorel Dobrin Poiana Lacului, va multumeste pentru participarea la a 14a editie a Campionatelor Nationale de Skandenberg si Para-Skandenberg 2020, organizate in Pitesti intre 11 si 13 Septembrie 2020, si pentru respectarea riguroaselor reguli pandemice.
Dorim sa multumim in primul rand sportivilor si cluburilor, oficialitatilor prezente la deschidere, co-organizatorului FC Arges, partenerilor CSM Pitesti, DJST Arges, CJ Arges, Jandarmeriei, autoritatilor locale, sponsorilor si tuturor celor care s-au implicat pentru ca acest eveniment sa fie o reusita in aceasta perioada de pandemie.
A fost un campionat reusit, incitant, plin de adrenalina, rasturnari de situatie, forta, tehnica, strategie, surprize si in special bucuria de a ne revedea, unde au concurat 201 sportivi legitimati la 15 cluburi din toata tara.
Multumim arbitrilor, organizatorilor, echipei tehnice, echipei Armbender, asistentei medicale, voluntarilor, jandarmeriei si serviciului SMURD.
Va multumim, va dorim multa sanatate si Brate de Fier!
Poze si video la https://www.facebook.com/skandenbergBy bolbo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts