Gorna Oryahovitza Trophz, 28-29 mai 2004, Bulgaria

La aceasta competitie, Romania a prezentat un lot format din 3 sportivi:

  • Mirela Pîrjol, care a obtinut aurul în openul feminin, bratul drept. Cu sigurantă că ea are sanse reale de a deveni campioană europeană sau mondială, dar până nu se va înfrunta si cu puternicele adversare din fosta Uniune Sovietică nu putem sti sigur asta.
  • Făt Olimpiu, campionul nostru de categorie grea, a fost la prima sa experientă in afara tării. El s-a aflat foarte aproape de podium, dar, din pacate, nu a reusit să ia medalie. Rezultatele lui au fost: locul 4 la +90 kg bratul stang si locul 5 la +90 kg bratul drept, ambele categorii fiind castigate de bulgarul Stoyan Golemanov.
  • Jantea Peter, sportiv foarte masiv, peste 130 kg, aflat la prima sa participare într-un concurs de skandenberg, a demonstrat că nu a tinut degeaba să facă deplasarea în Bulgaria, el reusind locul 6 la categoria +90 kg bratul drept, categorie unde au participat peste 20 de concurenti.
  • Dragos Corcoveanu, în urma prestatiei avute ca arbitru la acest concurs, a primit dreptul de a arbitra si la a 14-a editie a Campionatului European de Skandenberg din 21-27 iunie de la Gdnya, Polonia.      Aceasta deplasare a fost posibilă cu ajutorul sponsorului Redis Nutritie.Ion Oncescu, cel mai bun sportiv român al momentului nu a participat, el pregătindu-se special pentru europene.

 

By Bolbo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts