Trofeul Maramures, editia a II-a, 7 mai 2004

După succesul pe care l-a avut organizarea primei editii a concursului de skandenberg Cupa Maramuresului la Baia Mare, iată că a avut loc si editia a 2-a. Succesul a fost la fel de mare ca si la editia trecută. Organizarea a fost asigurată de televiziunea locală Cinemar si Asociatia de skandenberg Brat de fier. Concursul a fost organizat în sistem dublă eliminare, fiecare concurent părăsind concursul numai după ce a fost învins de două ori.

Arbitrajul a fost asigurat de Dragos Corcoveanu, Mircea Pîrjol si Mihai Serban. Au fost aplicate regulile de la concursurile internationale, s-au aplicat avertismente, s-a făcut priză de arbitru si s-a recurs chiar la legarea mâinilor cu o chingă specială în cazul problemelor la start.

La concurs, s-au înscris aproximativ 100 de sportivi. Fată de concursurile anterioare, schimbări radicale de clasament au avut loc numai la categoria 80 kg unde a câstigat Stefan Tamas învingându-l pe Florin Butusină.

Ion Oncescu a făcut spectacol, renuntând să învingă adversarul într-o fractiune de secundă, cum ne obisnuise, la acest concurs, spre deliciul publicului, la majoritatea meciurilor îsi lăsa adversarii să îi ducă mâna până la circa 1 cm de pozitia în care era învins, îi tinea acolo câteva momente după care, fulgerător, îi învingea.

SENIOARE
1. Mirela Pîrjol
2. Ana Maria Visan
3. Elena Frandes

SENIORI

Cat. 70 Kg
1. Nicolae Andreică
2. Gheorghe Voicu
3. Daniel Chivu

Cat. 80 kg
1. Stefan Tamas
2. Florin Butusină
3. Vidor Boda

Cat. 90 kg
1. Ion Oncescu
2. Bogdan Marin
3. Mircea Bică

Cat. +90 kg
1. Olimpiu Făt
2. Alexandru Marin
3. Cristian Radu

OPEN: ION ONCESCU

By Bolbo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts