„Brat de fier” Ion Oncescu, la Mondialele de skandenberg din Canada! (sport.ro, 28 Noiembrie 2008)

Romania rupe brate la Mondialele de skandenberg. Campion mondial la ambele maini la Mondialele din Bulgaria, Ion Oncescu va reprezenta Romania si in Canada

„Brat de fier” va participa la categoria 100 de kg, acolo unde ii va avea adversari pe ucraineanul Taras Ivakin si rusul Aslan Kozaev.
„Eu nu merg in Canada sa-mi apar titlurile de anul trecut, merg sa castig altele noi. Categoria de 100 de kilograme este mai grea decat cea de 90, fiind exact punctul de cotitura intre tehnica si forta. La 90 de kilograme cred ca as castiga fara probleme si nu vreau sa par infumurat. Dar actuala editie a Campionatului Mondial este un concurs de amatori, organizata de Federatia Internationala de Skandenberg, iar multi dintre sportivii profesionisti n-ar trece testele antidoping. Eu sper sa castig la 100 de kilograme macar o medalie, ma refer aici la concursul pentru mana stanga”
, a spus Ion Oncescu la conferinta de presa.
„Dupa cel de-al doilea concurs de anul trecut, eu am facut o pauza de 4-5 luni, schimband antrenamentul in jogging si inot. Am reinceput antrenamentele specificice acum trei saptamani”
, a precizat Oncescu inaintea primului sau concurs la categoria de 100 de kg.

articolul original

By Bolbo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts