Conferinta de presa skandenberg, 28.11.2008

conf_presa_1108

Vineri, 28 noiembrie 2008, ora 12.00, Restaurantul Casa Select, din Bucuresti, a gazduit conferinta de presa organizata de Asociatia Romana de Skandenberg Brat de Fier, cu ocazia plecarii lotului national la Campionatul Mondial de Skandenberg 2008 din Canada.

Dupa ce anul trecut, sportivul roman Ion Oncescu a reusit marea performanta de a castiga doua titluri mondiale la C. M. de Skandenberg 2007, in Bulgaria, el va traversa oceanul hotarat sa-si demonstreze valoarea.

Ion Oncescu a declarat ca intentioneaza sa urce in categoria superioara de greutate, 100 kg, considerata cea mai grea categorie din skandenberg, si sa obtina cel putin o medalie la bratul stang.

Totodata, el a spus ca este decis sa-si ia revansa fata de unii din adversarii la care a pierdut in trecut, la aceasta categorie, amintind intre acestia pe ucraineanul Ivakin si rusul Kozaev, ambii multipli campioni mondiali la categoria 100 kg.

Pe langa declaratiile celor prezenti, presa a mai avut ocazia sa asiste la o demonstratie de skandenberg, facuta de Oncescu impreuna cu sportivi din lotul national: Dan Andronache, Florin Rizea, Ilie Marinescu si Silviu Temelie.
Desi au asistat pe viu la tehnici diverse, ziaristii s-au lasat cu greu convinsi sa puna brandul la masa de concurs, zadarnicind intentiile organizatorilor care doreau sa vada o intrecere de skandenberg, in sistem concurs, intre ziaristi.

Totusi, pana la urma, au avut loc cateva meciuri mai incinse decat amicale, in urma carora trustul PRO s-a dovedit mai puternic si am avut ocazia sa premiem pe cativa dintre oamenii de presa prezenti.

Va reamintim ca delegatia Romaniei va traversa oceanul, pentru a lua parte la a 30-a editie a C.M. de Skandenberg, organizat de WAF (Federatia Mondiala de Skandenberg), in Kelowna – BC, Canada, in perioada 29.11.2008 – 6.12.2008. Vor merge acolo Ion Oncescu, Dragos Corcoveanu si Victor Barbu, care vor reprezenta tara noastra si la alegerile WAF.

Participanti din partea Asociatiei: Cristian Dulgheru, presedinte, Dragos Corcoveanu, secretar-general, Victor Barbu, comisia de arbitraj si disciplina, din partea sponsorilor: Gabriela Darie – PR Manager Wind Expert.

Mass-media prezenta: PRO TV, RealitateaTV, Antena 1, AgerPres, Mediafax, Evenimentul Zilei, Ziarul Ring, Ziarul Azi, Crystal Publishing Group.

By Bolbo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts