Cupa Power Zone – Redis editia a II-a

Concursul a avut loc in ziua de 2 septembrie 2001 la Hotel Bucuresti.

Avand experienta organizarii primului concurs, acum altfel au stat treburile. Principalii organizatori, Cristian Niculescu din partea salii Power Zone si eu din partea firmei Redis, am fost atenti la fiecare amanunt si am schimbat lucrurile care au fost gresite la celalalt concurs. Prima schimbare a fost masa de concurs care, la primul concurs, a fost reclamata de mai multi concurenti. Acum am construit o masa conform standardelor internationale si nimeni nu a mai avut ceva de zis. De fapt acum totul a fost conform planului, mai putin durata concursului care a depasit cu circa 2 ore timpul prevazut, dar asta din cauze independente de noi, datorita numarului mare de concurenti, 94. Din cauza afluxului de concurenti, am facut o tragere la sorti si s-au disputat meciuri pentru calificarea pe tabloul principal care cuprinde 64 de concurenti.

Capete de serie au fost semifinalistii de la concurssul precedent.

Spectacolul a fost intregit si de locul unde s-a desfasurat concursul, in aer liber, la piscina hotelului Bucuresti, si vreau sa multumesc inca o data domnului Mihai Comanescu, directorul general al hotelului pentru acest lucru si sper ca o sa mai gazduiasa si alte concursuri.

Dupa desfasurarea mai multor meciuri, valoarea si-a spus cuvantul si tot cei ce se remarcasera la precedentul concurs au ajuns in semifinale: Ioan Oncescu, Olimpiu Fat, Gaju Cristinel si Liviu Stoicescu. Prima semifinala, dintre Giju si Oncescu a fost castigata de Oncescu in stilul sau categoric, intr-o fractiune de secunda, dar cea de-a doua, dintre Stoicescu si Fat a fost extrem de disputata, a durat peste media confruntarilor. Din pacate pentru el, Fat a facut o greseala si a deschis unghiul format de brat si antebrat exact in momentul in care aproape isi invinsese adversarul, dar acesta a revenit spectaculos si s-a calificat in finala. Invingatorul a fost, ca si data trecuta, Oncescu.

Pentru a creste mai mult interesul am organizat si un concurs feminin la care s-au inscris 8 fete. A castigat destul de clar Mirela Pirjol, care a invins-o in finala pe campioana de culturism Florina Visan. Locul 3 l-a ocupat Cristina Gamet, iar locul 4 Dana Zamfir.

Intr-o pauza a concursului am organizat o demonstratie de culturism, care s-a bucurat de un mare succes, sustinuta de cei mai buni culturisti de la clubul Redis Buftea: Irina Muntean, Marian Stoian, Alexandru Costache si Virgil Buruiana.

Concursul a fost comentat de Dan Enuta. Arbitrajul a fost asigurat de Dragos Corcoveanu si Alexandru Costache.
Premiile au totalizat 30 milioane lei.

Sponsori au fost Hotel Bucuresti, Magazinul Unirea, CAT Press, MacNet Development, BAD, Natural Plus, Universal, Power Zone si Redis Nutritie.

 

By Bolbo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts