Cupa Power Zone – Redis editia a III-a

A treia editie, care a avut loc in 16 decembrie 2001, la Unirea Shopping Center, in Bucuresti, a adus un numar record de 98 de participanti si cateva sute de spectatori.
Atmosfera a fost extraordinara, nelipsind momentele de mare tensiune si spectacol.

La concursul fetelor s-au inscris 8 concurente. A castigat Mirela Parjol, urmata in clasament de Dana Stanescu de la Power Zone locul 2, locul 3 Cristina Gamant si Elena Mihaita locul 4.

La masculin s-au inscris 90 de concurenti! Cele mai urmarite au fost meciurile campionului editiilor trecute, Ioan Oncescu, toti urmarindu-i fiecare miscare sperand sa descopere secretul si tehnica care il fac invincibil. Marturisesc ca forta pe care o are acesta la skandenberg este inexplicabila, toti cei prezenti fiind uimiti de usurinta cu care invinge adversari foarte puternici.
Concurentii au reprezentat toate zonele tarii. Clasamentul final a fost aproape identic cu cel de la primul concurs. Cristian Radu, din Piatra Neamt, participant si la celelalte concursuri organizate de noi, a reusit sa ajunga in semifinale. In meciul pentru locul 3 a fost invins de Cristinel Gaju din Pitesti. Finala s-a disputat intre bucuresteanul Ioan Oncescu si Fat Olimpiu din Baia Mare. Oncescu a castigat, ca de obicei, fara probleme, fiind declarat pentru a treia oara consecutiv castigator al celui mai mare concurs de skandenberg organizat la noi in tara, „Cupa Power Zone – Redis”.

Premiile au fost:

Masculin:
locul 1 – 10.000.000 lei
locul 2 – 5.000.000 lei
locul 3 – 2.500.000 lei

Feminin:
locul 1 – 3.000.000 lei
locul 2 – 2.000.000 lei
locul 3 – 1.000.000 lei

Organizatori: Clubul Power Zone, Clubul Redis si revista Culturism&fitness. Sponsori: Unirea Shopping Center, Natural Plus si Redis Nutritie.

 

By Bolbo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts