Conferinta de presa: Premierea lui Ion Oncescu, dublu campion mondial pe 2008

Miercuri, 17 decembrie 2008, ora 18.00, Restaurantul Casa Select, din Bucuresti, a gazduit conferinta de presa organizata de Asociatia Romana de Skandenberg „Brat de Fier”, ocazionata de premierea cvadruplului campion mondial de skandenberg Ion Oncescu, precum si de prezentarea bilantului pe 2008 al activitatii Asociatiei.

Conferinta s-a bucurat de un larg interes din partea mass-media, astfel ca s-a inregistrat un adevarat record de participare, ca numar al ziaristilor prezenti.
Deasemenea, discutiile s-au dovedit foarte interesante, ajungandu-se la o durata de peste 90 de minute a evenimentului!

Sportivii romani, care au luat parte la a 30-a editie a C.M. de Skandenberg, organizat de WAF (Federatia Mondiala de Skandenberg), in Kelowna – BC, Canada, si-au prezentat impresiile culese la fata locului, competitia fiind intoarsa pe toate fetele, evidentiindu-se impactul deosebit al rezultatului lui Oncescu, dublu campion mondial 2008 la categoria 100 kg.

S-a prezentat apoi bilantul pe 2008 al Asociatiei, considerat satisfacator, dar nu deosebit, anul fiind salvat de performanta extraordinara de la mondialele recent incheiate.

In functie de rezultatele din competitiile interne si internationale, s-a alcatuit topul celor mai buni sportivi romani la skandenberg in 2008, astfel:

1. Ion Oncescu – Bucuresti
2. Olimpiu Fat – Sisesti (Maramures)
3. Stefan Tamas – Sisesti (Maramures)

Tirul ziaristilor prezenti s-a indreptat apoi catre cei din prezidiu, in discutii aprinse, presarate cu multe momente bune de pus pe sticla.

Mult asteptata clipa a premierii, i-a adus lui Ion Oncescu beneficii totale de aprox.17.500 Euro:

 • 10.000 Euro din partea Redis Nutritie, materializati in prelungirea contractului de sponsorizare
 • 15.000 Ron din partea Wind Expert, sponsor principal al evenimentului Canada 2008
 • 10.000 Ron din partea BridgeConcept, ce va realiza platforma online www.iononcescu.ro
 • 5.000 Ron din partea Restaurantului Casa Select, pentru „numeroase fripturi in timp record”Dupa momentul premierii, Oncescu si-a schimbat tinuta de gala cu cea de sportiv, si presa a avut ocazia sa asiste la o demonstratie de skandenberg, facuta impreuna cu componenti din lotul national. S-au demonstrat „pe viu” tehnici prin care Ion si-a surprins adversarii in Canada. Momentul a fost intregit de inedita provocare facuta campionului de catre persoane prezente in public, dar acesta, galant, s-a lasat invins doar de o domnisoara, moment exploatat de televiziuni ulterior.

  Conferinta a fost urmata de o cina festiva in cinstea cvadruplului campion mondial.

  Participanti din partea Asociatiei: Cristian Dulgheru, presedinte, Dragos Corcoveanu, secretar-general, Victor Barbu, comisia de arbitraj si disciplina, din partea sponsorilor: Tatiana Popa – proxy rep. Wind Expert, Eugen Nicodin – Bridge Concept, Mihai Bratu – Restaurant Casa Select, Cristian Dulgheru – Redis Nutritie, Iordache George – Geanny Entertainment.

  Mass-media prezenta: PRO TV, TVR, GSP TV, Telesport TV, Radio Sport Total FM, AgerPres, Mediafax, Evenimentul Zilei, Libertatea, Ziarul Azi.

  Sponsorii care au facut posibil acest eveniment: Wind Expert, Redis Nutritie, Restaurant Casa Select, Bridge Concept, DJ Geanny.

  Video gasiti aici

 

By Bolbo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts