Weekend plin de skandenberg inainte de Europene

Intreceri de skandenberg la
ISU Dealu Spirii Bucuresti
Cupa Liceului – Grupul Scolar Matei Basarab Craiova
Cupa Bradului – Aerodromul Geamana (Arges)

Chiar inainte de cea de-a XIX-a editie a Campionatului European de Skandenberg, ce va avea loc la Sofia, Bulgaria, intre 01-06.06.2009, manifestarile de gen se tin lant si pe plan national.

Vineri 29.05.2009, Asociatia Romana de Skandenberg Brat de Fier va organiza in colaborare cu Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta un concurs de skandenberg pentru cei mai curajosi angajati. Competitia va avea loc la sediul I.S.U. „Dealu Spirii” al Municipiului Bucuresti, Str. Calea 13 Septembrie, nr. 135, sector 5, incepand cu ora 09.00.

Capitanul echipei Romaniei, multiplul campion mondial Iron Ion Oncescu, secondat de Valahu Radu Georgescu, sunt invitati speciali in Banie, unde tot vineri, 29.05.2009, incepand cu ora 12.00, sub patronajul Consiliului Local si al Primariei Craiova, liceenii de la Grupul Scolar Matei Basarab din municipiu se vor duela intr-o Cupa a Liceului.

Asadar un bun prilej de intalnire pentru fanii locali cu Iron Oncescu si Radu Valahu, intr-un eveniment organizat in seria de manifestari dedicate promovarii sportului skandenberg in randul elevilor.

Skandenberg vom avea si sambata 30.05.2009, cand Iron Oncescu este invitat de onoare pentru o demonstratie la Cupa Bradului – concurs organizat pe Aerodromul Geamana (Arges), incepand cu 17.00.

Tot in weekend, Radu Valahu va merge la Suceava, unde Clubul Nord Arena il va incerca sambata 30.05.2009, de la ora 10.00, intr-un inedit concurs de taiat busteni, in timp ce duminica 31.05.2009, de la ora 12.00, Valahu ii va motiva pe concurentii de la Strongest Man la tras camioane si ridicat greutati. Manifestarea se numeste Festivalul Oamenilor Puternici.

In concluzie, urmeaza mult sport si multa adrenalina, speram sa avem parte numai de fair-play.
Mai multe informatii puteti obtine de la dl. Dragos Corcoveanu, secretar-general, tel. mobil 0723.248.479.

By Bolbo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts