OVER THE TOP 2008 – Maramuresenii în topul mondial!

La sfarsitul lunii septembrie 2008, s-a desfăsurat in orasul Mannheim, din Germania, editia din 2008 a traditionalului concurs de skandenberg OVER THE TOP.
S-a înregistrat un record de participare, nu mai putin de 11 tări fiind prezente la startul competitiei, printre care si Romania.

Lotul nostru a cuprins 4 sportivi si 2 arbitri.
Aflati la prima participare internatională, merită felicitări Viorel Nechita si Victor Barbu (a si arbitrat), care cu putin noroc la tragerea la sorti puteau avansa chiar spre medalii.

S-au impus însă maramuresenii din Sisesti!

Stefan Tămas, la categoria 90 kg, a ocupat locul 2 la bratul stang si locul 1 la bratul drept, uimind asistenta în competitia directă cu mult mai experimentatii săi adversari, Pascal Girard din Elvetia si Peter Kovacs din Ungaria.

Olimpiu Făt, aflat în formă bună, a castigat categoria grea, +100 kg, la bratul stang, si luat bronzul la bratul drept, cedand în fata campionului mondial maghiar Gyorgy Szasz.

În competitia rezervată fetelor s-a impus “Miss Skandenberg” – suedeza Sarah Bäckman.

Eu am avut parte de momente emotionante, un concurent rupandu-si bratul chiar în timpul unui meci!

Intr-o altă ipostază inedită, la sfarsitul competitiei, am licitat, în interesul copiilor orfani din Germania, si am reusit să achizioneze tricoul prezentatorului concursului, moment aplaudat de oficialitătile prezente.

Multumim organizatoarei Camilla Kättström pentru ospitalitate.

Dragos Corcoveanu

 

By Bolbo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts