Only Men Stuff 2012 – Zagreb, Croatia

In perioada 5-8 Octombrie 2012, s-a desfasurat a 2-a editie a campionatului international “Only Men Stuff”, organizat in Zagreb, Croatia.

Evenimentul s-a desfasurat pe durata a 4 zile, in fiecare organizandu-se cate un concurs de amatori cu dubla eliminare la diferite categorii.

Sambata si duminica la concursul de amatori au fost acceptati si sportivii experimentati iar seara au fost organizate 22 meciuri de tip vendetta.

Adiacent evenimentului, bulgarul Georgi Gaidardjiev a stabilit un nou WORLD GUINNESS RECORD, facand 17 tractiuni intr-o mana pe parcursul a 60 de secunde, reusind aceasta performanta la ambele brate.

Echipa Romaniei a fost reprezentata de Daniel Andronache, Alin-Emanuel Sandu, Tiberiu Mihalcea si Mircea Simionescu-Simicel.

Daniel Andronache a spulberat tot ce i-a stat in cale in ambele zile de vendetta.

In prima zi l-a infruntat si invins cu 6-0 pe multiplul Campion National Eldin Becar din Bosnia si Hertegovina.

A doua zi a venit randul Campionului National Dean Lence, din Croatia, sa-l cunoasca pe puternicul nostru “instalator”, cel care l-a si infrant cu 5-1.
Daniel “Instalatorul” Andronache a demonstrat inca odata ca este un sportiv de talie internationala, intr-o forma excelenta, a facut un show desavarsit si a venit acasa cu cele mai valoroase titluri.

Alin-Emanuel Sandu fost neinvins in prima zi de profesionisti obtinand Cupa OnlyMenStuff la categoria 95 kg iar in a doua zi a obtinut Medalia de Argint la categoria +90 kg. Alin este deja o prezenta comuna la competitiile internationale, participand anul acesta la campionatul European din Polonia si Campionatul Mondial din Brazilia la categoria juniorilor.

Tiberiu Mihalcea “Chesterik” a reusit cel mai bun rezultat din cariera lui internationala, castigand categoria -75 kg neinvins dupa care a continuat maratonul arbitrand meciurile de tip vendetta.

Mircea Simionescu-Simicel a fost invitat ca arbitru principal precum si ca oficial in calitatea sa de Secretar General al Federatiei Europene de Skandenberg.

By Bolbo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts