Oncescu vs Tolea Ciumac la TV Sport.ro, 25.01.2009

In emisiunea Special, difuzata in direct la Sport.ro, pe 25.01.2009, au fost invitati Ion Oncescu, cvadruplu campion mondial de skandenberg, Dragos Corcoveanu, arbitru international si Anatolie „Tolea” Ciumac, luptator de K1. S-a vorbit destul de mult despre skandenberg, despre concursuri, performante, campioni romani.

Mass-media a fost chemata sa vina mai aproape de acest sport, sa difuzeze competitii, sa vada si partea spectaculoasa din concursuri, nu numai din afara lor.

Intr-o confruntare la masa de skandenberg, desfasurata chiar in studio, in direct, Oncescu l-a invins pe Tolea cu scorul de 2-0, la bratul stang, apoi cu 2-0 si la bratul drept, fiind de apreciat fair-playul si curajul lui Tolea de a se infrunta cu Ion in sportul acestuia.

Emisiunea a facut rating peste medie, s-a dat ulterior si in reluare, a fost preluata si de ProTv la stirile sportive, s-a vorbit si despre bratdefier.ro, in concluzie o buna promovare , va asigur ca e de mare folos sa fim cunoscuti ca sport competitional.

Linkuri din presa despre acest eveniment:

sport.ro/duminica-live-de-la-ora-16-00-tolea-ciumac-vine-la-sport-ro

sport.ro/tolea-doborat-la-skandenberg-de-campionul-mondial-oncescu-in-direct-la-sport-ro

http://www.ziarulring.ro

By Bolbo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts