Mirela Pirjol vs Kamara – 6 martie 2009

Vendetta_06042009_01
Studioul TV Sport.ro a gazduit in data de 06.04.2009 o noua confruntare de skandenberg in seria Saru(p) mĺinile! Meciul a fost unul deosebit, prin prisma faptului ca cei doi oponenti erau un barbat si o
femeie.

Sexul tare a fost reprezentat de artistul Kamara. El s-a pregatit pentru acest meci cu Radu Valahu, care l-a invatat cĺteva din tehnicile de skandenberg necesare pentru a infrunta pe cineva cu experienta in acest sport.

De partea cealalta a mesei a stat nimeni alta decĺt campioana mondiala Mirela Pirjol. Suporterii ei au fost din familie, sotul Mircea si fiul Paul venind in studio sa o sustina.

Nici forta, nici ambitia si nici chiar florile oferite Mirelei de ca- tre Kamara nu au fost suficiente pentru un deznodamĺnt favorabil domnilor.

Campioana mondiala s-a impus cu 4-2 la runde, dupa un meci in care ne-a declarat ca a trebuit sa se intrebuinteze serios pentru victorie.

Kamara ramane cu onoarea de a fi infruntat o legenda a skandenbergului feminin si cu speran- ta ca experienta acumulata ii va folosi in competitiile viitoare.

Un show reusit, completat si de prezenta pitoreasca in studio a suporterilor ambelor parti!

By Bolbo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts