Liga Profesionista Balcanica 2010, etapele 4 si 5

Pe 17.07.2010 s-a desfasurat in Bulgaria Liga Profesionista Balcanica de Skandenberg 2010, etapele 4 si 5.


La o etapa iau parte 8 sportivi, care fac meciuri fiecare cu fiecare, mai intai cu bratul drept si apoi cu bratul stang. (14 meciuri in total).

Liga are in total 8 etape, 4 dintre ele la categoria -86 kg, iar 4 dintre ele la categoria +86 kg.
Punctajul realizat de un sportiv la o etapa conteaza si pentru clasamentul general anual.

Competitia a avut loc pe malul marii, in frumoasa statiune Sunny Beach, pe o scena amenajata in aer liber langa piscina hotelului Chaika Beach.
Meciurile au fost spectaculoase si urmarite de spectatori entuziasti (majoritatea romani!)

Etapa 4 a fost la categoria -86 kg

Romanii: Daniel Instalatorul Andronache a obtinut locul 3, iar Daniel Chivu a obtinut locul 8. Andronache a obtinut cel mai bun rezultat de cand participa la aceasta liga, si cu putin noroc putea urca si mai sus. Chivu a debutat cu trac si a revenit pe parcurs, sigur data viitoare poate demonstra mai mult. Atunci cand a fost primul la start, a castigat cu oricine, pacat ca era concursul pe terminate.
La aceasta etapa a participat si campionul Poloniei David Bartosiewici, foarte bun pe bratul drept.

Andronache si Chivu au luptat in echipa si nu s-au fortat in meciul direct, pe care Chivu le-a cedat pentru ca celalalt era mai bine clasat la acel moment.
Au arbitrat Victor Barbu si Cvetan Gashevski.

Etapa 5 a fost la categoria +86 kg
Radu Valahu s-a clasat pe locul 8, dar s-a luptat exemplar si mi-au spus toti ca avea o forta incredibila, pacat ca pierdea incheietura usor si lupta din acest dezavantaj. A castigat cateva meciuri si a obosit totusi prea usor zic eu. A avut ca de obicei show-ul cu el…

Ioan Ursu Puscasu a obtinut locul 2. Ursu a fost prea sigur pe el si a platit pentru asta.
La bratul stang a pierdut cateva meciuri si i-a si recidivat accidentarea la umar de la Europene. Krasimir Kostandinov a castigat tot la bratul stang, cel mai greu meci avandu-l cu… Valahu.

La bratul drept, Ursu si Krasi au castigat pe linie primele 6 meciuri si s-au intalnit in meciul direct in ultima runda, cea de-a saptea. A castigat relativ usor Krasi, dupa ce l-a bagat in hook pe Ursu. Ursu a fost asa sigur pe el ca l-a lasat pe Krasi sa traga si n-a mai putut sa-l intoarca.

La acesta etapa au arbitrat Dragos Corcoveanu si Hristo Delidzhakov.

By Bolbo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts