Cupa PowerZone – Redis editia a VI-a

Pe 22 decembrie 2002, la sala „Rapsodia” din Bucuresti, a avut loc a VI-a editie a concursului de skandenberg „Cupa PowerZone – Redis”.

La concurs s-au inscris 61 de concurenti la cele 4 categorii masculine si una feminina. Numarul concurentilor a fost mai mic decit la celelalte concursuri, credem noi si datorita taxei de 100.000 lei pentru participare. Totusi, numarul mai mic de concurenti a fost un lucru bun, pentru ca durata concursului a fost una acceptabila, circa 3 ore, iar concurentii au fost mai valorosi.

Ca si la concursurile trecute, Ion Oncescu a dominat categoria 90 kg si a cistigat openul. Cistigatorii au fost aceiasi ca la concursul trecut, cu exceptia categoriei 70 kg, unde a cistigat Cristescu Eduard, un sportiv care s-a afirmat cu ocazia acestui concurs. Ar mai fi de remarcat si Comanescu Mihai, de la cat 80 kg, un sportiv foarte bun, dar care nu a putut trece de Stoicescu Liviu. La categoriile 70, 80, 90 kg au dominat bucurestenii, dar la categoria +90 kg, nici un sportiv din Bucuresti nu s-a clasat pe podium. La feminin a cistigat Mirela Pirjol, marea absenta de la concursul trecut, urmata de ultima cistigatoare, Angela Ciuperca.

Cu ocazia concursurilor organizate de noi, se pare ca acest sport si-a pus bazele existentei in Romania. Pentru anul viitor intentionam sa participam la concursuri internationale cu cei mai buni sportivi romani.
Sponsorii competitiei: Natural Plus, Power Zone, Coniac Skanderbeg, saptaminalul TopSport si Redis Nutritie.

Iata clasamentul:

      Feminin
1. Mirela Pirjol – Bucuresti
2. Angela Ciuperca – Braila
3. Cristina Gament – Bucuresti

Masculin
Cat 70 kg
1. Eduard Cristescu – Bucuresti
2. Mihai Stoicescu – Bucuresti
3. Nicolae Andreica – Rm. Vilcea

Cat 80 kg
1. Liviu Stoicescu – Bucuresti
2. MihaiComanescu – Bucuresti
3. Ghergic Constantin – Bucuresti

Cat 90 kg
1. Ion Oncescu – Bucuresti
2. Claudiu Savu – Bucuresti
3. Bogdan Haralambie – Bucuresti

Cat + 90 kg
1. Olimpiu Fat – Baia Mare
2. Cristinel Giju – Pitesti
3. Cristian Radu – Piatra Neamt

      OPEN – Ion Oncescu

By Bolbo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts