Andrei Chipreanov, medaliat cu argint la Nemiroff World Cup 2010


Andrei „Glontul” Chipreanov a obtinut locul 2 la categoria 78 kg, bratul drept la Nemiroff World Cup 2010, competitia suprema unde participa cei mai buni armwrestleri profesionisti ai lumii.
Drumul pana pana la semifinala nu a fost lipsit de peripetii. In semifinala cu Alexander Voronetskiy: doua avertismente consecutive pentru Chipreanov = o greseala, pentru „falanga” (knuckles), arbitru D. Shead; start rapid si castiga Andrei, rusul a protestat cerand false start (nu a avut dreptate; dupa concurs rusul a mai vrut cateva meciuri cu Andrei, pe deep hook castiga rusul dar cu start castiga Chipreanov.

In finala cu Janis Amolins: start rapid si Amolins da drumul la mana; arbirul polonez a decis strap; in strap, Andrei intra surprinzator in push si putea castiga sigur, dar arbitrul da false start; Andrei intra mai bine in meci, vazand ca are o sansa si in strap (in preliminarii pierduse clar in strap la Amolins), trage back pressure si la un moment dat se ridica masa (nu era prinsa cu nimic in podea) si Andrei face greseala de cot; am protestat si meciul s-a reluat fara nici o greseala dupa analiza video; din nou rematch (am urcat si eu pe scena sa tin de masa), Amolins castiga clar. Chipreanov era prea pompat si n-a mai putut trage. Amolins e mai tehnic deocamdata.
Andrei a obtinut maximum din aceasta categorie, el a disputat multe meciuri grele, si-a pastrat sangele rece si s-a impus si cand a avut o greseala.

Aceasta este cea mai buna performanta de pana acum a Glontului.

By Bolbo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts