Cupa Power Zone Redis, editia VII

Concursul a avut loc la sala Dalles din Bucuresti, in 25 octombrie 2003. Participarea concurentilor a fost peste asteptari, inscriindu-se la cele 4 categorii de greutate 112 sportivi. Numarul mare de concurenti a facut ca sa se organizeze citeva tururi preliminare eliminatorii pentru a ramine in fiecare categorie cite 16 sportivi care s-au intrecut dupa sistemul dublei eliminari.

Am observat ca majoritatea participantilor au fost multumiti de sistemul dublei eliminari, chiar daca concursul a durat aproximativ 6 ore.
Ierarhiile s-au mai schimbat putin fata de concursurile trecute, doi dintre campionii multor editii trecute au fost detronati de alti sportivi care au progresat in pregatire. Astfel, Liviu Stoicescu a fost invins de Cristescu Edmond la cat 80 kg, iar la cat +90 kg Fat Olimpiu a fost invins de Radu Cristian, care, iata, dupa ce a participat la toate editiile a reusit sa devina campion al categoriei. La categoria 70 kg s-a impus Comanescu Mihai, aflat la prima victorie. Oncescu s-a impus, cum era de asteptat, la cat. 90 kg si la open, devenind pentru a saptea oara campion absolut.

Am incercat sa organizam cit mai bine concursul, sala a fost destul de buna pentru acest gen de concurs.

Ca de obicei contestari ale arbitrajului, dar cred ca mai mult nu se putea face pentru ca cei trei arbitrii, Alexandru Costache, Dragos Corcoveanu si Dutu Cufuian au reusit cu greu sa stapineasca concurentii, pentru ca fiecare vroia sa plece dintr-o pozitie mai buna si au fost meciuri in care s-a stat si 10 minute pina s-a reusit startul. Oricum, nu cred ca s-au viciat in vreun fel rezultatele din cauza arbitrajului. Unele contestatii au fost la meciul dintre Fat Olimpiu si Puscas Ion, cind Puscas a fost descalificat pentru ca a parasit cu cotul zona regulamentara, dar din fotografiia de mai jos puteti vedea ca decizia arbitrilor a fost corecta. Oricum, Puscas este unul dintre noii concurenti foarte buni si nu ar fi de mirare ca la urmatoarele concursuri sa devina chiar campion.

Rezultatele concursului:

FEMININ
1. Mirela Pîrjol
2. Diana Slăniceanu
3. Adina Vâlcu

MASCULIN

Categoria 70 kg
1. Mihai Comănescu
2. Nicolae Andreică
3. Dragos Vornicu

Categoria 80 kg
1. Edmond Cristescu
2. Liviu Stoicescu
3. Claudiu Savu

Categoria 90 kg
1. Ion Oncescu
2. Bogdan Marin
3. Bogdan Haralambie

Categoria +90 kg
1. Cristian Radu
2. Olimpiu Făt
3. Ioan Puscas

OPEN SENIORI – ION ONCESCU

By Bolbo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts