Cupa Coral Plaza Mall Tulcea 2009

In incinta Coral Plaza Mall din Tulcea, in data de 4 iulie 2009, a avut loc concursul de skandenberg Cupa Coral Plaza Mall. La cele 3 categorii in sistem dubla-eliminare s-au inscris 53 de sportivi, atrasi de premiile atractive oferite. Organizatorul principal a fost dl Iulian Ichim, director marketing la Coral Plaza Mall, ajutat de sponsori locali. Arbitrii au fost Victor Barbu si Mircea Simionescu, ultimul tinand si secretariatul concursului. Cel care a intretinut atmosfera incinsa a competitiei, si la propriu si la figurat, a fost Valahu Radu Georgescu.

La senioare, s-a impus o campioana de la culturism, Lacramioara Florea in fata mult mai experimentatei Gabriela Gherghe din Bucuresti. Pe loc 3, localnica Nicoleta Tatcu.

La categoria juniorilor, din cei 10 inscrisi, castigator a fost Florin Rotaru care desi a avut un meci pierdut, in finala l-a invins de doua ori pe Ionut Dinu. Locul 3 a fost ocupat de Alexandru Enache.

La seniori, participare foarte numeroasa, 39 de sportivi. Am avut parte de meciuri spectaculoase si rasturnari de situatii, printre sportivi fiind si cativa campioni nationali entitre. Podiumul a fost completat de Andrei Kopandi – loc 1, Ionut Sutu – loc 2 si Daniel Andronache – loc 3.

Click aici pentru video.

By Bolbo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts