Brat de Fier Show, editia I

In zilele de 19 si 20 februarie s-a desfasurat la Bucuresti, sala Dalles respectiv Buftea, studioul Redis Media, concursul de skandenberg Brat de Fier Show. Organizatorul principal a fost dl. Cristian Dulgheru.
In ziua de sambata, 19 februarie, s-a desfasurat concursul preliminar de calificare. S-au inscris 52 de concurenti pt acest open, sistemul de desfasurare fiind cel al dublei eliminari. Arbitrajul a fost asigurat de: Dragos Corcoveanu, Alexandru Costache, Mircea Pirjol si Mihai Serban iar secretariatul a fost asigurat de: Cristian Niculescu, Alexandra Costache si Victor Barbu.

S-au disputat meciuri pana cand au ramas 9 sportivi in concurs. Campionul absolut al Romaniei, Ion Oncescu nu a participat la acest concurs preliminar, el fiind calificat direct. Dintre cei 9 calificati, Cristescu Edmond si Alexandru Marin nu au pierdut nici un meci!
Duminica, 20 februarie, la studioul Redis Media, s-a desfasurat Brat de Fier Show, in urma caruia urma sa se decida cine are cel mai puternic brat din Romania. In studioul special amenajat pentru acest show s-a filmat concursul cu 6 camere de luat vederi. Prezentatori au fost Florin Uceanu si Nicoleta Luciu. Fiecarui concurent i s-a permis sa fie insotit de maxim 3 oameni care au stat in tribuna amenajata. Dupa fiecare meci desfasurat sportivii au fost intervievati „la cald”, majoritatea dintre ei descurcandu-se foarte bine in fata camerelor de luat vederi. Un material de la acest show va fi difuzat, cat mai curand, la un post TV important.

Ca si in ziua precedenta, meciurile au fost supravegheate de aceeasi arbitri.

Cele mai importante si spectaculoase meciuri au fost:

– meciul 3 dintre Bogdan Marin si Cristian Radu, castigat spectaculos de Bogdan

– meciul 5 dintre Edmond Cristescu si Cristinel Gaju; amandoi reveniti in concursuri dupa o pauza de aproximativ de 2 ani; a castiga Cristinel

– meciul 10 dintre Ioan Puscasu si Cristinel Gaju, castigat de Ioan

– meciul 17 dintre Alex Marin si Ioan Puscasu, castigat de Alex, dupa ce au fost legati cu ajutorul strap-ului

– finala dintre Alex Marin si Ion Oncescu; castigata de Oncescu

Clasamente complete, descrierea fiecarui meci si zeci de poze de la preliminarii si de la show-ul final gasiti pe internet pe forum AICI

Iata si clasamentul final:
1. Ion ONCESCU – Bucuresti
2. Alexandru MARIN – Bucuresti
3. Ioan PUSCASU – Fagaras
4. Edmond CRISTESCU – Bucuresti
5. Bogdan MARIN – Bucuresti
6. Cristinel GIJU – Pitesti
7. Sabin BADULESCU – Bucuresti
8. Mircea BICA – Bucuresti
9. Cristian RADU – Piatra-Neamt
10. Bogdan GHITA – Pitesti

Alexandru BOLBORICI

 

By Bolbo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts